Välkommen hit!

carroVad roligt att du har hittat till min blogg! Jag heter Carro Oco och här kommer jag att skriva om mitt stora intresse som är mode. Det blir mycket kläder men också väskor, skor, smycken, inredning och annat. Jag är född och uppvuxen i Göteborg och bor för närvarande i en bostadsrätt tillsammans med min sambo Mathias. Jag drömmer dock om att flytta till Barcelona, Milano, Paris, Los Angeles eller något annat modemecka! Just Barcelona ligger mig lite extra varmt om hjärtat eftersom jag har rötter i Spanien. Min pappa kommer därifrån och jag har varit där många gånger för att hälsa på min spanska släkt.

Det här blir alltså en blogg om mode, men den kommer också att handla om mig själv och mitt liv i övrigt. Det kan bli lite allt möjligt med andra ord men med fokus på mode. Jag kommer att dela med mig av nya fynd som jag har gjort, mode- och stiltips, mina favoritdesigners, de bästa accessoarerna, skvaller och nyheter från modevärlden och mycket mer. Inredning kommer det också att bli en hel del om eftersom det är ett stort intresse för mig. Det handlar ju också om att uttrycka sin stil och för mig är det viktigt att jag har ett fint hem som jag trivs i.

Så, som sagt, varmt välkommen hit till bloggen. Jag vill gärna höra från mina läsare, så bomba mig med en massa kommenterar! Det går också att komma i kontakt med mig privat om man inte vill kommentera här på bloggen.

Peace out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.