Sugen på en ny sänggavel

Jag gillar att göra om hemma, men det är sällan som jag gör om hela rum. Istället så duttar jag lite här och var, kanske byter ut färgtemat i vardagsrummet genom att byta soffkuddar och gardiner eller piffar upp köket med en ny fondvägg. Man behöver ju inte göra stora förändringar för att det ska synas, och man behöver inte heller alltid byta ut saker. Ibland målar jag om mina möbler för att skapa en ny look, och ibland kan det faktiskt räcka med att möblera om för att få en ny känsla.

En snygg sänggavel
Bildkälla: Trademax.se

 

Snart ska sovrummet få en liten makeover och då är det främst sängen jag tänker på. Jag tänker dock inte köpa en ny säng för den trivs jag väldigt bra med, men jag tänker ge den ett litet lyft i form av en ny sänggavel. Stil- och färgmässigt har jag inte riktigt bestämt mig för hur det ska se ut än, men själva sängen syns inte så mycket under överkast och kuddar så jag kan i princip välja vad jag vill utan att behöva tänka på vad som matchar. Och det går ju alltid att måla om ben och sängram om det skulle behövas.

Jag har hittat flera snygga sänggavlar på Trademax och det blir förmodligen därifrån som jag beställer. Jag gillar verkligen deras sänggavel med det fantasifulla namnet ”Sänggavel” som finns i svart och vitt. Den har liksom mellanrum där man sätta hyllplan (finns att köpa till) och det tycker jag är snyggt. Funkar bra som sängbord också. Men å andra sidan så gillar jag sänggaveln ”Vera” också som är mer åt vintagehållet med rustikt trä. Svåra beslut indeed. Vi får se vad det blir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.