Snygga köksprylar

Som ni kanske vet vid det här laget så är inredning ett stort intresse för mig, och jag skulle vilja passa på att tipsa om ett märke som enligt mig har några av de allra snyggaste köksprylarna. Märket heter Eva Solo och om ni tänker efter så har ni säkert sett tevereklamen om Eva Solos kastruller som är kastrull och durkslag i ett och där man kan hänga locket på sidan av kastrullen. Just kastrullerna tycker jag faktiskt inte är de allra snyggaste, men det finns en hel del annat från Eva Solo som pryder mitt kök.

Jag tycker att design är lika självklart som funktionalitet i min inredning. Det finns ingen anledning att det ena ska utesluta det andra, så därför tittar jag både på exempelvis hur skön en soffa är att sitta i och hur snygg den är. Det gör nog i och för sig de flesta, men för mig gäller det här tänket även i de små detaljerna. Jag köper till exempel inte första bästa vattenkokare för att jag vill kunna koka vatten smidigt, utan jag köper en som passar in i mitt kök. Om man börjar leta lite så finns det väldigt snygga och stilfulla vattenkokare som hjälper till att lyfta inredningen i köket istället för att bara vara en vanlig och tråkig vattenkokare.

Vid det här laget har ni kanske listat ut att min vattenkokare kommer från Eva Solo. Den är svart och har en fantastiskt vacker form. Dessutom gillar jag att det inte finns något lock som är i vägen när man ska fylla på vatten. Design och funktion hand i hand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *