Sexpartyn & biotajm

Nu hoppar jag innerligt att mamma & pappa inte läser min blogg, men om ni gör det så är det dags att sluta läsa nu, för det här inlägget kommer att handla om sådant ni inte vill veta om er dotter 😉 Jag var nämligen på sex-party hos Fanny förra helgen, och det resulterade i lite ”nytt” i mitt liv så att säga.

Förnyelse
Som jag skrev så var vi hos Fanny förra helgen och hon hade bjudit in en tjej som arbetade med att åka runt på homepartyn och sälja sexleksaker och sådant. Vi tänkte att det passade perfekt för en tjejkväll och oj så rätt vi hade! Vi hade så himla roligt, och det var verkligen intressant att se vilken otrolig mängd av olika sexleksaker och dildos det finns på marknaden. Det är annat idag än när jag för första gången köpte hem en dildo.

Jag köpte ingenting på plats (för det kändes ärligt talat lite för pinigt) så jag åkte hem istället och kollade efter sexleksaker på nätet, och då hittade jag www.morethanlove.se som hade ett bra utbud med bra priser. Det blev lite inhandling av olika tillbehör för sovrummet så att säga, så vi får väl se vad sambon kommer att tycka om min senaste shopping 😉

Helgplaner med svärmor
Nu till helgen har jag bjudit med mig Fanny & min svärmor på bio. Vi ska se Bridget Jones baby tänkte vi. För mig som bokstavligen har växt upp med Bridget som en förebild är det här något jag har sett så otroligt mycket fram emot. Hon är en av de absolut coolaste karaktärerna jag vet som någonsin tagits fram ur litterär bemärkelse.

Det är något med kombinationen av hennes försök att vara självständig och skapa karriär i samklang med att hitta kärleken och den perfekta mannen. Jag tror kanske jag känner igen mig lite i hennes ambitioner, och i frustrationen hon känner över karlarna i de första filmerna. Ska bli spännande att se hur hennes liv har gått, och hur det kommer bli nu med en bebis i bilden också helt plötsligt. Hon har ju en tendens att snurra till saker den här kvinnan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.