Semestertider och transformation

Todeloo! Idag är det en frisk, glad och pigg Carro som skriver. Solen skiner här hos mig och jag har precis kommit in igen efter några timmars solande ute på baksidan. Semestern är i full gång och jag njuter av livet tillsammans med kärleken. Är så glad att vi kunde få semester samtidigt i år. Det är ju ingenting man kan ta för givet att ens arbetsgivare måste ta hänsyn till liksom, men detta år fick vi exakt som vi ville!

Pyssel på såväl insida som utsida
Ni vet ju hur jag är, det är oftast något på gång med mig. Samtidigt som jag tycker mig ha förändrats mycket i livsstil senaste halvåret så finns det fortfarande kvar att jobba på. Just nu på sistone har det varit stressen som jag har behövt ta tag i. Hade supersvårt att varva ner när det blev dags för ledighet och det tog nog tre-fyra dagar innan jag ens kunde ta det lugnt. Men förändringen kom i form av en divan. Ja, ni läste rätt. En ny soffa var vad som behövdes för att jag skulle softa ner.

Killen var ute och letade efter nått på nätet och då kom jag på att Ellen hade tipsat mig om att kolla efter en divan på http://trademax.se som hon hade sett någon reklam för. Jag har ju velat byta ut soffan ett tag men inte riktigt fått igenom mina argument här på hemmaplan, men den här gången lyckades jag faktiskt med övertalningen. En ny divan soffa blev det, och det blev också räddningen för min semester (och sambons tålamod). Nu har jag äntligen varvat ner med ett gäng böcker.

Mina bok- och musiktips

Tänkte att det kanske finns fler där ute som också skulle behöva varva ner. För er tänkte jag rekommendera några böcker och även lite bra låtar man kan lyssna på om man vill stressa ner lite. Bjuder därför på två egenkomponerade listor här för den som saknar inspiration. Jag har självklart läst alla böckerna själv och det är därför jag kan rekommendera de med gott samvete.

Böcker topp-tre

  • Konsten att höra hjärtslag
  • Marley och jag
  • Femte vågen

Låtar topp-tre

  • Wildchild – Enya
  • Snow – Loreena Mckennitt
  • In love with an alien – Kelly family

Ha en fin sommar! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *