Säkerhet på vattnet

flytvästJag är lite rädd för vatten. Jag har sedan unga år haft problem med det. Jag kan visserligen simma, men jag längtar inte efter att bada och simma, och det enda som jag egentligen kan finna njutning i när det kommer till att vara i vatten är att duscha, bada badkar/hottub eller att åka båt. I det sista fallet så handlar det ju såklart inte så mycket om att vara i vattnet. Snarare är man på, och det tycker jag av någon anledning är helt underbart skönt och mysigt. Jag är med andra ord rädd för vatten, men fullkomligen älskar att åka båt, vilket kanske låter ologiskt på många sätt och vis.

Vikten av flytväst
Det är alldeles för många som inte använder sig av den här alldeles självklara saken. Det är nämligen många som varje år dör i drunkningsolyckor i Sverige, och ett sätt att försöka minska på dessa är genom att inte sluta tjata om flytvästar. En flytväst är många gånger skillnaden mellan liv och död, och en enkel och billig försäkring för att rädda sig själv i nödsituationer.

Jag brukar köpa nya flytvästar, varje sommar, från marinaman.se. Det gör jag helt enkelt för att jag vill att flytvästarna ska vara av absolut toppkvalité, och jag vägrar att låta mina nära och kära använda några flytvästar som jag inte är säker på. Se till att ta hand om dig själv och dina kära, köp bra flytvästar, det är inte lika dyrt som ni kanske tror. Jag vet att det kan vara svårt att välja rätt, men här finns det en bra film om vad du behöver tänka på innan du köper flytväst: https://www.youtube.com/watch?v=IP0-5wusY-o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *