Möbler på billigt vis

Det är inte billigt att köpa nya möbler så det gäller att vara lite kreativ, något som man kan vara på flera olika sätt. Dels kan man ju helt enkelt leta omkring på second hand i hopp om att göra fynd. Det är någonting som jag gör då och då helt enkelt eftersom det är roligt och spännande. Men tyvärr är det ju så att man sällan hittar det man verkligen vill ha på second hand och om man nu hittar en möbel som man passar ens smak så är det ofta så att kvalitén inte är den bästa – möbeln i fråga har sett sina bästa dagar helt enkelt! En annan sak man kan göra är att leta fynd på nätet, vilket även det kräver en hel del aktivitet för att man ska kunna få möblerna man vill ha just när priset är som lägst. Men nu har jag provat på ett tredje sätt som jag hoppas ska gå bra.

Det är bloggen Trendenser som anordnat en tävling där man kan vinna en soffa värd över 6000 kronor, en soffa som definitivt också ser bra ut. I alla fall tycker jag det. Tävlingen är rätt så enkel men kräver en del kreativitet. Man ska svara på två stycken frågor. Den första är enkel – när bildades Trademax – medan den andra är lite klurigare. Det gäller då att motivera varför man är förtjänt av den här nya fina soffan. Jag hoppas min motivering (som jag tänker hålla hemlig?) är bra nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.