Kvinnan med tusen stilar

Rihanna i häftig outfit
Rihanna i häftig outfit
Jag inspireras av många olika personer när det kommer till mode och en av dem är Rihanna. Det här med att ha en egen stil är ju viktigt för många (även om det finns tusentals människor som har samma stil, det blir ju så när man väljer det som är på modet), men när det gäller Rihanna så kan man inte placera henne i något fack. Hon har tusen olika stilar och ibland är det svårt att känna igen henne från en dag till en annan. Man kan väl i och för sig säga att just det är hennes stil, att hon har så många olika stilar. Skulle jag sätta ett ord på hennes stil så skulle det utan tvekan bli ”vågad”.

Rihanna är verkligen en person som vågar leka med kläder. Hon vågar också visa upp sin kropp, något som får många att gå i taket och andra att kasta avundsjuka blickar. Jag tror att hon ser sin kropp lite som en tavla, den är liksom en del av konstverket. På röda mattan har vi sett henne i många olika mer eller mindre avslöjande och fantasifulla kreationer. Just den här nakna delen av Rihanna är inget som jag tar efter i min stil, men jag blir definitivt inspirerad av att hon är så vågad och lekfull och att hon inte bryr sig om vad som anses vara rätt och fel när man sätter ihop en outfit.

Det är förstås omöjligt att välja en favorit bland alla hennes fantastiska outfits, men om jag ska nämna en som jag gillar skarpt så är det byxdressen som hon hade på sig på ett brunch-event inför Grammy Awards 2012. Fantastiskt vacker, och den klär henne verkligen! Spana in den (som bild nummer 8) och fler av Rihannas minnesvärda outfits på den här länken: http://www.expressen.se/mode/rihanna–i-tio-valdigt-minnesvarda-outfits/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *