Ibland är det skönt med händiga killar

Jag är inte direkt intresserad av tekniska saker. Jag förväntar mig mest att de fungerar som de ska, och många gånger gör de också just det. Dock finns det tillfällen när saker och ting inte fungerar och samtidigt måste lagas. Då är det tur att jag har min Mathias närma till hands. Det är tack vare honom som det tekniska och materiella runt omkring mig fortfarande lever, för om det bara varit jag som fått bestämma så hade nog det mesta kastats ut genom fönstret, då jag istället skulle ha köpt någonting nytt.

När det gäller bilen så kommer Mathias väldigt väl till pass. Även om det inte är han själv som lagar bilen så är det han som upptäcker när det behövs fixat något, och det är jag väldigt tacksam för. Det senaste som fixades vad vindrutan på vår Mercedes, eftersom vi lyckats få både två och tre stenskott bara de senaste månaderna. Jag tänkte att det bara var att köra vidare, men Mathias sa att vi behövde fixa det direkt. Han sa till och med att vi borde byta rutan helt och hållet eftersom stenskott innebär försvagningar.

Jag har ju hört talas om Ryds Bilglas, inte minst med tanke på reklamen på radion, och vi kollade om de kunde byta rutor. Mycket riktigt kunde de det, som man kan se här http://rydsbilglas.se/byte-av-vindruta/, så därför blev det vårt naturliga val när vi skulle byta ruta. Det gick snabbt och effektivt och bilen har aldrig sett bättre ut än vad den gör nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *