Förnyelse är precis det jag behöver just nu

Nyhetens behag, har ni hört talas om det? Det innebär helt enkelt att vi är som allra mest känslosamt lyckliga när vi precis har gett oss in i något, som ett nytt förhållande, en ny bostad eller en ny bil. Det här är tillfällen som behövs i livet, men det är samtidigt inte något som man kan bygga något på. Det betyder helt enkelt att man måste förstå att nyhetens behag är kortvarig, det är något som kommer att försvinna, ibland ganska snabbt. Det som finns kvar efteråt är det som är det verkliga livet.

Jag saknar det ibland
Jag tror att det är fullständigt normalt att sakna den känslan man har vid de tillfällena, och man försöker många gånger att komma tillbaka till den. Dock är det svårt, framför allt om man ser till ett förhållande, för där handlar det om att man måste växa som par istället för att man ska försöka hitta någon början igen. Det kommer helt enkelt aldrig att bli samma sak, och det är en tanke som man måste vänja sig vid och bli bekant med. Annars kommer man ha det väldigt tufft i livet. Det är som Mel C sjunger, Things will never be the same again

Men det går att lösa
Dock är det fortfarande möjligt att känna på den där känslan av det nya, och ett sådant sätt är shopping, något som jag gärna gör för att pigga upp mig. Det är precis ett sådant läge som jag befinner mig i nu, så därför har jag börjat kolla runt på olika möbler, speciellt matbord. Det som vi har idag är riktigt vedervärdigt, och det blev helt enkelt så att jag började klicka in lite olika bord i kundkassorna på olika sidor. Det hela slutade med att jag till slut köpt matbord från insidemobler.se, något som jag inte ångrar alls.

Det kommer visserligen att bli en överraskning för pojkvännen här hemma, men eftersom att det är ett matbord som vi båda kommer att få mycket nytta av så tror jag inte heller att det gör något att jag gjorde så. Snarare kommer det säkert bara att uppskattas, och även om det kostade en liten slant som kommer fortfarande känslan att vara härlig, när man får in något nytt i sitt liv, samtidigt som inredningen blir betydligt bättre än vad den var tidigare. Nu gäller det bara att få till det med stolar också, och skulle det visa sig att stolarna inte passar till bordet får jag väl helt enkelt besöka Inside Möbler igen för att lösa det problemet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *