Ett intimare mode

Det är mode även om det handlar om någonting som (nästan) ingen får se. Underkläder som ju de flesta av oss inte konstant visar upp för omvärlden när vi rör oss bland folk tillhör ju de mest designade kläder som finns, i alla fall för tjejer. Men mode kan handla om mer än bara kläder, något som många, många av oss är medvetna om när sommaren kommer och vi kan börja klä oss mer lätt. För att inte tala om badsäsongen. Det handlar då om oönskad hårväxt. På ben, under armar eller var den nu kan befinna sig. Vissa bryr sig inte alls om det medan vi andra är för fåfänga för att inte göra någonting åt saken. Vaxning, rakning… Vi har alla våra sätt att få ordning på saken. Men nu har jag, faktiskt, tagit det hela ett steg längre…

Finns det något skönare än nyvaxade ben?!
Finns det något skönare än nyvaxade ben?!

När jag senast var och vaxade benen blev jag lite nyfiken på klinikens erbjudande om Brasiliansk vaxning. Och det är ju definitivt någonting som de allra, allra flesta inte kommer att få se. Men jag tänkte att jag lever ju bara en gång, så varför inte prova? Jag bokade in en tid direkt efter vaxningen av benen och nu så har jag provat på. Jag var lite nervös, men personalen var så lugn och trevlig att jag snabbt kunde slappna av. Jag var lite rädd att det skulle göra hur ont som helst och visst kändes det, men inte så farligt. Dessutom sa de att det mest är det första gångerna det gör ont, sedan har man vant sig och håren har blivit mjukare, *hint*hint*. Nu vet jag inte om jag kommer att fortsätta, men en sak är klar och det är att Mathias är nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *