Carro Oco’s blogg

Hej vänner och främlingar! Jag heter Carro Oco och jag vill hälsa er varmt välkomna till min blogg. Här skriver jag om livet och om mode, som enligt mig är livet. Det är med andra ord min personliga blogg som handlar om mig själv men samtidigt också en blogg med massor av tips, skvaller, nya fynd och annat som har med modevärlden att göra. När man säger mode så tänker många på kläder, men modevärlden är förstås mycket större än bara kläder. Accessoarer som smycken, väskor och skor är minst lika viktigt, och jag tycker också att inredning hör hit eftersom det i allra högsta grad är ett sätt att uttrycka sin stil. För mig är det ett sort intresse och det har en given plats i bloggen.

Mitt fullständiga namn är Carolina Adriana Oco och som ni kanske hör på mina namn så har jag rötter i Spanien. Min pappa är från Spanien och min mamma är från Sverige. Jag har dock bott i Sverige i hela mitt liv, men jag är tvåspråkig eftersom pappa har pratat spanska med mig sedan jag föddes. Jag har varit i Spanien många gånger eftersom jag har släkt där, och jag är fullkomligt förälskad i Barcelona. En vacker dag kanske jag flyttar dit! Barcelona är ju lite mer av en modestad än man kan säga om Göteborg där jag bor nu, men å andra sidan så drömmer jag också om att flytta till Milano, Paris eller kanske rentav Los Angeles, så man vet aldrig som händer i framtiden.

Just nu bor jag i en bostadsrätt tillsammans med min sambo Mathias och än så länge trivs jag väldigt bra här. Kanske blir jag kvar i Göteborg livet ut, vem vet, men en sak som är säker är att jag i alla fall tänker besöka alla de städer som jag drömmer om, för jag älskar att resa. Barcelona har jag som sagt varit i många gånger, och jag har också varit i Milano men jag åker gärna dit igen. Det blir med andra ord lite resedagbok i bloggen ibland, och då är mina shoppingupplevelser förstås ett givet inslag.

Så återigen, varmt välkomna till min blogg. Lämna gärna en kommentar!

En till WordPress-webbplats